Калорійність

М’ясо по-віденськи з драниками

Рецепт “М’ясо по-віденськи з драниками” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

Приготування: 3 година 15 хвилин
У 1 порції: 850 ккал, 37 г білків,
58 г жирів, 50 г вуглеводів

Інгредієнти

На 4 порції:
❯ 2 мозкові яловичі кістки
❯ 800 г м’якоті яловичини (огузок)
❯ 1 ст. л. вершкового масла
❯ 3 молоді моркви
❯ 1 корінь петрушки
❯ 1/2 кореня селери
❯ 2 лаврові листи
❯ 1 цибулина
❯ 6 горошин чорного перцю
❯ 4 горошини запашного перцю
❯ сіль
Для драників:
❯ 700 г картоплі
❯ 2 цибулини
❯ 1 яйце
❯ 2–4 ст. л. борошна
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
❯ рослинна олія

Покроковий процес приготування м’яса по-віденськи

Крок 1

Нагріти духовку до 170 °. Мозкові кістки вимити, викласти на лист і помістити у духовку на 15 хв

Крок 2

М’ясо вимити та зачистити від плівок. У каструлі довести до кипіння 1 л води. Покласти м’ясо та мозкові кістки.

Крок 3

Моркву та коріння очистити, нарізати та злегка обсмажити на вершковому маслі. Цибулину очистити, розрізати навпіл і підрум’янити, поклавши на сковороду зрізом донизу.

Крок 4

Варити м’ясо в ледь киплячому бульйоні з додаванням спецій та овочів 2,5 год, час від часу знімаючи шумівкою піну, що утворюється на поверхні. Посолити. Бульйон процідити через сито, вистелене марлею.

Крок 5

Для драників картоплю очистити та натерти на великій тертці. Цибулю очистити, посікти та з’єднати з тертою картоплею. Додати яйце та 2 стіл. ложки борошна, посолити, поперчити та перемішати. За потреби загустити масу ще 1-2 стіл. ложками борошна. Викладати масу на змащену маслом сковороду у вигляді оладок та обсмажувати по 5 хв з кожного боку. Відварене м’ясо нарізати скибочками та подати з драниками та соусом з яблук та хрону.

Сьогодні ми дізналися як приготувати М’ясо по-віденськи з драниками. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago