Основні страви

М’ясо тушковане у червоному вині

Рецепт “М’ясо тушковане у червоному вині” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

6 ПОРЦІЙ, 2 ГОДИНИ

Інгредієнти

❯ 1 кг телятини без кістки
❯ 1 цибулина
❯ 1 морква
❯ 1 помідор
❯ 8 злив
❯ 3 ст. л. рослинної олії
❯ 1 ч. л. меленої паприки
❯ 1 паличка кориці
❯ 3 зубки часнику
❯ 2 лаврові листи
❯ 250 мл курячого бульйону
❯ 250 мл сухого червоного вина
❯ 100 г копченої грудинки
❯ сіль
❯ перець

Покроковий процес приготування м’яса у червоному вині

Крок 1

М’ясо промити, обсушити, зачистити та нарізати кубиками. Грудинку нарізати великими скибочками та обсмажувати
у сотейнику на олії до золотистого кольору.

Крок 2

Викласти в сотейник м’ясо та обсмажувати, часто перевертаючи до золотистого кольору. М’ясо посолити, поперчити і перекласти в інший посуд.

Крок 3

Цибулину та моркву очистити, цибулину нарізати півкільцями, моркву – тонкими скибочками. Помідор вимити, очистити від шкірки та насіння та порубати.

Крок 4

Підготовлені овочі та неочищені зубки часнику обсмажувати на олії з-під м’яса, часто перемішуючи, ок 5 хв. Присипати овочі паприкою, додати паличку кориці та лавровий лист.

Крок 5

Повернути в сотейник м’ясо, влити вино та бульйон, додати стільки гарячої води, щоби рідина покрила м’ясо, покласти лавровий лист і довести до кипіння.

Крок 6

Сливи вимити, обсушити, нарізати скибочками, видаливши кісточки та закласти до м’яса. Зменшити вогонь до мінімуму, посолити, поперчити та готувати під кришкою, зрідка перемішуючи, 30 хв. У разі потреби влити ще трохи води.

Крок 7

Духовку нагріти до 180 °. Соус приправити на смак, кришку зняти та запікати блюдо в духовці прибл. 25 хв. Подати
гарячим, посипавши зеленню.

Сьогодні ми дізналися як приготувати М’ясо тушковане у червоному вині. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago