Рецепт “Ніжки кролика в гірчичному соусі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 година 50 хвилин
У 1 порції: 750 ккал, 40 г білків,
45 г жирів, 39 г вуглеводів
На 4 порції:
❯ 4 ст. л. розм’якшеного вершкового масла
❯ 4 ст. л. діжонської гірчиці
❯ 4 ст. л. вершків
❯ 4 ніжки кролика
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
❯ 4 гілочки чебрецю
❯ 100 г бекону
❯ 200 мл сухого білого вина
Крок 1
Нагріти духовку до 200 °. Зелень сполоснути, воду струсити, листочки обірвати з гілочок. Змішати вершкове масло з гірчицею та вершками, посолити та поперчити до смаку, підмішати листочки зелені. Бекон нарізати смужками.
Крок 2
Ніжки кролика вимити, обсушити та разом із беконом викласти у форму для запікання. Полити м’ясо гірчично-вершковою сумішшю та вином. Накрити форму алюмінієвою фольгою та запікати ніжки кролика з беконом 1 год 30 хв.
Крок 3
Викласти м’ясо із форми. Соус, що утворився при запіканні, процідити, розвести 1 склянкою гарячої води та трохи уварити на слабкому вогні. Подати запечені ніжки кролика, полив гірчично-вершковим соусом. На гарнір добре
запропонувати відварену картоплю з олією або картопляне пюре.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…