Система харчування «Ново-Драйв» рецепт “Оладки печінкові” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

Інгредієнти

– 170 г сирої печінки
– 1 яйце
– 1 ч. л. сушеного часнику
– 1 ч. л. хмелі-сунелі
– 1 ч. л. паприки
– 0,5 ч.л. солі
– 0,5 ч.л. чорного перцю
– 0,5 ч.л. Псіліум
– 20 г льняного борошна

Покроковий процес приготування оладків печінкових

Крок 1

Інгредієнти змішати, довести занурювальним блендером до однорідності.

Крок 2

Обсмажити з двох боків на сковороді з додаванням олії. Це кількість оладок на день.

Сьогодні ми дізналися як приготувати Оладки печінкові. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago