Система харчування «Ново-Драйв» рецепт “Оладки печінкові” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
– 170 г сирої печінки
– 1 яйце
– 1 ч. л. сушеного часнику
– 1 ч. л. хмелі-сунелі
– 1 ч. л. паприки
– 0,5 ч.л. солі
– 0,5 ч.л. чорного перцю
– 0,5 ч.л. Псіліум
– 20 г льняного борошна
Крок 1
Інгредієнти змішати, довести занурювальним блендером до однорідності.
Крок 2
Обсмажити з двох боків на сковороді з додаванням олії. Це кількість оладок на день.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…