Перейти до вмісту
Головна » Оладки печінкові

Оладки печінкові

    Оладки печінкові

    Система харчування «Ново-Драйв» рецепт “Оладки печінкові” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    – 170 г сирої печінки
    – 1 яйце
    – 1 ч. л. сушеного часнику
    – 1 ч. л. хмелі-сунелі
    – 1 ч. л. паприки
    – 0,5 ч.л. солі
    – 0,5 ч.л. чорного перцю
    – 0,5 ч.л. Псіліум
    – 20 г льняного борошна

    Покроковий процес приготування оладків печінкових

    Крок 1

    Інгредієнти змішати, довести занурювальним блендером до однорідності.

    Крок 2

    Обсмажити з двох боків на сковороді з додаванням олії. Це кількість оладок на день.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Оладки печінкові. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *