Рецепт “Оладки пофферчес з пшеничного та гречаного борошна” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 година 50 хвилин
У 1 порції: 620 ккал, 12 г білків,
35 г жирів, 64 г вуглеводів
На 4 порції:
❯ 150 г вершкового масла
❯ 200 г пшеничного борошна
❯ 50 г гречаного борошна
❯ дрібка солі
❯ 1 ч. л. цукру
❯ 5 г сухих дріжджів
❯ 350 мл молока
❯ 1 яйце
❯ цукрова пудра
Крок 1
Для млинця молоко злегка нагріти та розтопити в ньому половину вершкового масла. Пшеничне і гречане борошно просіяти в миску, додати дріжджі, щіпку солі, 1 чайн. ложку цукру, влити 60 мл теплого молока з олією, добре перемішати, накрити серветкою і поставити в тепле місце підходити.
Крок 2
Влити молоко з маслом, що залишилося, вбити яйце і перемішати до отримання однорідної маси без грудочок. Накрити серветкою і залишити підходити в теплому місці без протягів на 1 год.
Крок 3
Нагріти на сковороді невелику кількість вершкового масла і, викладаючи тісто столовою ложкою, порційно обсмажувати на ньому млинці до золотаво-коричневого кольору.
Крок 4
Масло, що залишилося дрібно нарізати. Обсмажені млинці посипати шматочками олії та цукровою пудрою. Подати гарячими.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…