Рецепт “Оладки з пастернаку з гарбузом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
4 ПОРЦІЇ, 35 ХВИЛИН
❯ 500 г пастернаку
❯ корінь імбиру бл. 2 см
❯ 500 г м’якоті гарбуза
❯ 2 яйця
❯ 1–2 ст. л. крохмалю
❯ 60 г тертого сиру
❯ 1/2 ч. л. карі
❯ сіль
❯ перець
❯ 3 ст. л. рослинної олії
Крок 1
Пастернак очистити, вимити та обсушити. Підготовлений пастернак і гарбузовий м’якуш натерти на великій тертці та перемішати в глибокій миску. Очищений корінь імбиру дрібно натерти та додати до овочів.
Крок 2
Овочі перемішати, вбити яйця, додати крохмаль, карі та тертий сир, добре посолити, поперчити та перемішати. Дати овочевій масі відстоятися 10-15 хв.
Крок 3
На сковороді нагріти олію і, відсаджуючи невеликі порції овочевого тіста, обсмажувати оладки по 3-4 хв з кожного боку. Готові оладки перекласти на блюдо сервування. Подати з йогуртом або сметаною.
Як не дивно, найкраща “приправа” до селери та пастернаку – молоко або вершки. Саме їхнє додавання дозволяє цим запашним корінням по-справжньому розкритися при гасінні, варіння та запікання.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…