Рецепт “Омлет з овочевою начинкою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 35 хвилин
У 1 порції: 320 ккал, 15 г білків,
16 г жирів, 30 г вуглеводів
На 4 порції:
❯ 4 яйця
❯ 125 мл молока
❯ 60 г борошна
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
❯ 3 ст. л. рослинної олії
❯ 500 г молодих цукіні
❯ 40 г бекону
❯ по 1 ріпчастій та червоній цибулині
❯ 4 зубчики часнику
❯ 8 помідорів чері
❯ 1 ч. л. соку лимона
❯ 1 ст. л. соєвого соусу
❯ 2 ст. л. рубаної зелені для прикраси
Крок 1
Яйця збити з молоком та борошном, посолити та поперчити. На сковороді нагріти 2 столи. ложки рослинної олії
і приготувати з маси, що вийшла, 4 омлети. Цукіні вимити, обсушити, очистити від шкірки та нарізати кубиками.
Бекон дрібно порізати. Цибуля та часник очистити та порубати. На рослинній олії обсмажити бекон і цибулю до
золотистого кольору. Додати підготовлені цукіні та часник, приправити сіллю та перцем на смак і готувати ще кілька хвилин.
Крок 2
Помідори вимити, обсушити паперовим рушником, кожен розрізати на 4 частини та додати до овочів. Влити соєвий
соус, сік лимона та ретельно перемішати. На кожен омлет викласти порцію овочевої начинки та скласти навпіл. Посипати зеленню та подати на стіл зі свіжим хлібом.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…