Перейти до вмісту
Головна » Омлет з овочевою начинкою

Омлет з овочевою начинкою

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Омлет з овочевою начинкою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 35 хвилин
    У 1 порції: 320 ккал, 15 г білків,
    16 г жирів, 30 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 4 яйця
    ❯ 125 мл молока
    ❯ 60 г борошна
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець
    ❯ 3 ст. л. рослинної олії
    ❯ 500 г молодих цукіні
    ❯ 40 г бекону
    ❯ по 1 ріпчастій та червоній цибулині
    ❯ 4 зубчики часнику
    ❯ 8 помідорів чері
    ❯ 1 ч. л. соку лимона
    ❯ 1 ст. л. соєвого соусу
    ❯ 2 ст. л. рубаної зелені для прикраси

    Покроковий процес приготування омлету з овочевою начинкою

    Крок 1

    Яйця збити з молоком та борошном, посолити та поперчити. На сковороді нагріти 2 столи. ложки рослинної олії
    і приготувати з маси, що вийшла, 4 омлети. Цукіні вимити, обсушити, очистити від шкірки та нарізати кубиками.
    Бекон дрібно порізати. Цибуля та часник очистити та порубати. На рослинній олії обсмажити бекон і цибулю до
    золотистого кольору. Додати підготовлені цукіні та часник, приправити сіллю та перцем на смак і готувати ще кілька хвилин.

    Крок 2

    Помідори вимити, обсушити паперовим рушником, кожен розрізати на 4 частини та додати до овочів. Влити соєвий
    соус, сік лимона та ретельно перемішати. На кожен омлет викласти порцію овочевої начинки та скласти навпіл. Посипати зеленню та подати на стіл зі свіжим хлібом.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Омлет з овочевою начинкою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *