Перейти до вмісту
Головна » Сирний омлет із зеленню

Сирний омлет із зеленню

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Сирний омлет із зеленню” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 45 хвилин
    У 1 порції: 580 ккал, 30 г білків,
    48 г жирів, 8 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 14 редисок
    ❯ 4 ст. л. вершкового масла
    ❯ 8 яєць
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець
    ❯ 3–4 ст. л. жирних вершків
    ❯ 30 г тертого сиру
    ❯ 3 ст. л. рубаної зелені (петрушки, зеленої цибулі)
    ❯ 1 ст. л. рослинної олії
    ❯ 400 г сиру

    Покроковий процес приготування сирного омлету

    Крок 1

    Редиску вимити, нарізати тонкими кружальцями та обсмажувати 4 хв з додаванням 2 ст. ложок вершкового масла.

    Крок 2

    Розділити на білки та жовтки 2 яйця. Білки збити в міцну піну із щіпкою солі. Жовтки збовтати з яйцями, що залишилися, вершками, сіллю та перцем. Всипати рубану зелень та сир, додати збиті білки та акуратно перемішати.

    Крок 3

    На суміші олій посмажити омлет: ополоником вилити на сковороду 1/4 яєчної суміші та смажити 3-4 хв, потім омлет
    перевернути та готувати з іншого сторони ще 1-2 хв. З тесту, що залишилося, посмажити ще три омлети. Сир розім’яти виделкою, посолити та поперчити. Половинку кожного омлету намазати сиром, посипати редисом і накрити іншою половинкою.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Сирний омлет із зеленню. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *