«Діаменю» рецепт “Овочевий жульєн” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

100 г
0,5 ХО
115 ккал

Інгредієнти

❯ 250 г кабачка,
❯ 200 г баклажана
❯ 1 велика цибулина,
❯ 100 мл 10% вершків
❯ 100 г сиру
❯ 2 ст. рослинної олії
❯ сушений базилік
❯ мелений чорний перець
❯ сіль
❯ зелень

Покрокове приготування Овочевого жульєна

Крок 1

Кабачок очищаю від шкірки та натираю на великій тертці. Баклажан очищаю, нарізаю соломкою, солю та залишаю на 5 хвилин. На олії обсмажую нарізану дрібними кубиками цибулю, додаю решту овочів (сік зливаю).

Крок 2

Готую, помішуючи, 5-7 хвилин до м’якості. Перчу, вливаю вершки, прогріваю 1-2 хвилини, додаю базилік і знімаю з вогню. Овочеву суміш розкладаю в формочки, посипаю тертим сиром та запікаю при 180 град. до рум’яності.

Крок 3

Подаю, посипавши рубаною зеленню.

Сьогодні ми дізналися як приготувати Овочевий жульєн. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago