Перейти до вмісту
Головна » Овочевий жульєн

Овочевий жульєн

    Пастила із шипшини

    «Діаменю» рецепт “Овочевий жульєн” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,5 ХО
    115 ккал

    Інгредієнти

    ❯ 250 г кабачка,
    ❯ 200 г баклажана
    ❯ 1 велика цибулина,
    ❯ 100 мл 10% вершків
    ❯ 100 г сиру
    ❯ 2 ст. рослинної олії
    ❯ сушений базилік
    ❯ мелений чорний перець
    ❯ сіль
    ❯ зелень

    Покрокове приготування Овочевого жульєна

    Крок 1

    Кабачок очищаю від шкірки та натираю на великій тертці. Баклажан очищаю, нарізаю соломкою, солю та залишаю на 5 хвилин. На олії обсмажую нарізану дрібними кубиками цибулю, додаю решту овочів (сік зливаю).

    Крок 2

    Готую, помішуючи, 5-7 хвилин до м’якості. Перчу, вливаю вершки, прогріваю 1-2 хвилини, додаю базилік і знімаю з вогню. Овочеву суміш розкладаю в формочки, посипаю тертим сиром та запікаю при 180 град. до рум’яності.

    Крок 3

    Подаю, посипавши рубаною зеленню.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Овочевий жульєн. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *