Рецепт “Овочі гриль зі спельтою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 година
У 1 порції: 670 ккал, 13 г білків,
30 г жирів, 85 г вуглеводів
На 4 порції:
❯ 3 цукіні
❯ 3 великі печериці
❯ 400 г спельти
❯ 2 ст. л. рослинної олії
❯ 2 зубчики часнику
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
Для маринаду:
❯ 100 мл оливкової олії
❯ 2 ст. л. соку лимона
❯ 1 ст. л. соєвого соусу
❯ 1/2 ст. л. винного оцту
❯ щіпка цукру
❯ 2 ст. л. рубаної петрушки
❯ 1 стручок гострого перцю
Крок 1
Для маринаду змішати олію із соком лимона, соєвим соусом, цукром та оцтом. Цукіні вимити та обсушити. Печериці протерти вологою серветкою. Підготовлені овочі нарізати скибочками завтовшки 5 мм і обсмажити з обох боків на сковороді гриль без додавання жиру. Стручок гострого перцю вимити та дрібно посікти. У глибоку миску викласти обсмажені овочі, додати перець, петрушку, влити маринад і обережно перемішати.
Крок 2
Спельту промити та в каструлі залити водою так, щоб вона покривала крупу на 2 див. Посолити, довести до кипіння і варити прибл. 25 хв. Готову крупу відкинути на сито. Часник очистити, стовкти з сіллю та перцем і перемішати з маслом. Спельту полити часниковою олією, перемішати та розкласти по порційним тарілкам. Подати до маринованих цукіні та печериць.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…