Перейти до вмісту
Головна » Овочі гриль зі спельтою

Овочі гриль зі спельтою

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Овочі гриль зі спельтою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 година
    У 1 порції: 670 ккал, 13 г білків,
    30 г жирів, 85 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 3 цукіні
    ❯ 3 великі печериці
    ❯ 400 г спельти
    ❯ 2 ст. л. рослинної олії
    ❯ 2 зубчики часнику
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець
    Для маринаду:
    ❯ 100 мл оливкової олії
    ❯ 2 ст. л. соку лимона
    ❯ 1 ст. л. соєвого соусу
    ❯ 1/2 ст. л. винного оцту
    ❯ щіпка цукру
    ❯ 2 ст. л. рубаної петрушки
    ❯ 1 стручок гострого перцю

    Покроковий процес приготування овочого грилю зі спельтою

    Крок 1

    Для маринаду змішати олію із соком лимона, соєвим соусом, цукром та оцтом. Цукіні вимити та обсушити. Печериці протерти вологою серветкою. Підготовлені овочі нарізати скибочками завтовшки 5 мм і обсмажити з обох боків на сковороді гриль без додавання жиру. Стручок гострого перцю вимити та дрібно посікти. У глибоку миску викласти обсмажені овочі, додати перець, петрушку, влити маринад і обережно перемішати.

    Крок 2

    Спельту промити та в каструлі залити водою так, щоб вона покривала крупу на 2 див. Посолити, довести до кипіння і варити прибл. 25 хв. Готову крупу відкинути на сито. Часник очистити, стовкти з сіллю та перцем і перемішати з маслом. Спельту полити часниковою олією, перемішати та розкласти по порційним тарілкам. Подати до маринованих цукіні та печериць.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Овочі гриль зі спельтою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *