Рецепт “Паприкаш у казані на багатті” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
– Перець болгарський
– Перець чилі
– Петрушка
– Часник
– Цибуля багато
– Борошно 2 ст.л.
– Протерті помідори 500 мл
– Сметана 350 гр
– Куряча грудка 4 шт
– Чорний мелений перець
– Сіль
– Паприка
– Рослинна олія
– Вода
Крок 1
Наливаємо в казан 150 мл рослинної олії. Вогонь на максимум. Олія добре нагрілася і насамперед у хід йде часник і перець чилі, нарізані слайсами. Обсмажуємо близько 1 хвилини. Далі додаємо цибулю півкільцями та обсмажуємо близько 5 хвилин.
Крок 2
Додаємо в казан курячу грудку, порізану на шматочки. Періодично помішуємо та смажимо 10 хвилин.
Додаємо досить порізаний болгарський перець і обсмажуємо близько 2 хвилин.
Крок 3
Перетираємо помідори. Додаємо в помідори, у мене близько 500 мілілітрів, 2 столові ложки паприки. Добре перемішуємо та відправляємо у казан. Обсмажуємо близько 2 хвилин. Додаємо столову ложку цукру, сіль, чорний мелений перець за смаком. Вливаємо близько 300 грамів води, закриваємо кришкою і тушимо близько 10 хвилин.
Крок 4
В 350 мл сметани додаємо 2 столові ложки борошна і перемішуємо. Виливаємо соус у казан, перемішуємо та накриваємо кришкою. Гасимо на мінімальному вогні 7 хвилин. Потім додамо петрушку, перемішаємо і чекаємо ще 2 хвилини.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…