Перейти до вмісту
Головна » Паприкаш у казані на багатті

Паприкаш у казані на багатті

    Паприкаш у казані на багатті

    Рецепт “Паприкаш у казані на багатті” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    Паприкаш у казані на багатті інгредиенти

    – Перець болгарський
    – Перець чилі
    – Петрушка
    – Часник
    – Цибуля багато
    – Борошно 2 ст.л.
    – Протерті помідори 500 мл
    – Сметана 350 гр
    – Куряча грудка 4 шт
    – Чорний мелений перець
    – Сіль
    – Паприка
    – Рослинна олія
    – Вода

    Покроковий процес приготування паприкашу у казані на багатті
    Паприкаш у казані на багатті1

    Крок 1

    Наливаємо в казан 150 мл рослинної олії. Вогонь на максимум. Олія добре нагрілася і насамперед у хід йде часник і перець чилі, нарізані слайсами. Обсмажуємо близько 1 хвилини. Далі додаємо цибулю півкільцями та обсмажуємо близько 5 хвилин.

    Паприкаш у казані на багатті2

    Крок 2

    Додаємо в казан курячу грудку, порізану на шматочки. Періодично помішуємо та смажимо 10 хвилин.
    Додаємо досить порізаний болгарський перець і обсмажуємо близько 2 хвилин.

    Паприкаш у казані на багатті3

    Крок 3

    Перетираємо помідори. Додаємо в помідори, у мене близько 500 мілілітрів, 2 столові ложки паприки. Добре перемішуємо та відправляємо у казан. Обсмажуємо близько 2 хвилин. Додаємо столову ложку цукру, сіль, чорний мелений перець за смаком. Вливаємо близько 300 грамів води, закриваємо кришкою і тушимо близько 10 хвилин.

    Паприкаш у казані на багатті4

    Крок 4

    В 350 мл сметани додаємо 2 столові ложки борошна і перемішуємо. Виливаємо соус у казан, перемішуємо та накриваємо кришкою. Гасимо на мінімальному вогні 7 хвилин. Потім додамо петрушку, перемішаємо і чекаємо ще 2 хвилини.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Паприкаш у казані на багатті. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *