Закуски

Паштет із качиної печінки зі свининою

Рецепт “Паштет із качиної печінки зі свининою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

Інгредієнти

НА 6 БАНОК ПО 250 Г
❯ 500 г качиної печінки (печінка 2–3 птахів)
❯ 400 г рубаної свинини
❯ 2–3 гілочки чебрецю
❯ сіль
❯ перець

Покроковий процес приготування паштет із печінки зі свининою

Крок 1

Печінку зачистити, посолити (2/3 ч. л.), злегка поперчити та нарізати шматочками. Рубану свинину посолити та поперчити. Чебрець промити, листочки з гілочок обірвати і половину листочків розкласти по банкам.

Крок 2

Викласти в банки половину рубаного м’яса, додати печінку та добре утрамбувати. Розкласти м’ясо і чебрець, що залишилося.

Крок 3

Підготувати ємність для стерилізації банок. Банки закупорити, помістити в ємність із холодною водою та стерилізувати продукт 3 год. охолонути. Зберігати у прохолодному місці

Сьогодні ми дізналися як приготувати Паштет із качиної печінки зі свининою. Смачного!
nakukhni

Share
Published by
nakukhni

Recent Posts

Гливи у клярі

Рецепт "Гливи у клярі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 6…

14 години ago

Равіолі з м’ясом

Рецепт "Равіолі з м'ясом" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

14 години ago

Фунтовий кекс

Рецепт "Фунтовий кекс" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 55 хвилин Інгредієнти…

2 дні ago

Чахохбілі з курки

Рецепт "Чахохбілі з курки" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 50 хвилин…

2 дні ago

Суп-пюре морквяний з часником

Рецепт "Суп-пюре морквяний з часником" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 45…

2 дні ago

Листковий пиріг з капусти

Рецепт "Листковий пиріг з капусти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 1…

2 дні ago