Система харчування «Ново-Драйв» рецепт “Паштет із печінки” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

Інгредієнти

– 120 г відвареної курячої печінки
– 300 г цибулі
– 1 ч. л. рафінованої ріпакової олії
– 0,5 ч.л. чорного перцю
– 1 ч. л. солодкої паприки
– сіль на смак

Покроковий процес приготування паштету із печінки

Крок 1

Цибулю нарізати кубиками та обсмажити на олії

Крок 2

Пробити занурювальним блендером цибулю, печінку, сіль та прянощі. Виходить ніжний паштет, солодкуватий на смак.

Сьогодні ми дізналися як приготувати Паштет із печінки. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

3 тижні ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

3 тижні ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

3 тижні ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

3 тижні ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

3 тижні ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

4 тижні ago