Система харчування «Ново-Драйв» рецепт “Паштет із печінки” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
– 120 г відвареної курячої печінки
– 300 г цибулі
– 1 ч. л. рафінованої ріпакової олії
– 0,5 ч.л. чорного перцю
– 1 ч. л. солодкої паприки
– сіль на смак
Крок 1
Цибулю нарізати кубиками та обсмажити на олії
Крок 2
Пробити занурювальним блендером цибулю, печінку, сіль та прянощі. Виходить ніжний паштет, солодкуватий на смак.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…