Закуски

Паштет з качиної печінки

Рецепт “Паштет з качиної печінки” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

Інгредієнти

НА 4 БАНКИ ПО 250 Г
❯ 500 г качиної печінки (печінка 2–3 птахів)
❯ 200 г качиного жиру
❯ по 2 гілочки петрушки та чебрецю
❯ сіль
❯ перець

Покроковий процес приготування паштету з печінки

Крок 1

Качину печінку вимити, обсушити, акуратно зачистити, видаливши вени. Печінку посолити (2/3 ч. л.), трохи поперчити та крупно нарізати.

Крок 2

Чебрець і петро промити та обсушити, листочки та порубати. Частина зелені розкласти по банкам. У банки щільно утрамбувати шматки печінки, додавши у кожну трохи зелені. Розлити по банкам жир.

Крок 3

Підготувати ємність для стерилізації банок. Банки закупорити, помістити в ємність із холодною водою. Воду довести до кипіння та стерилізувати продукт 2 год. Готовий паштет зберігати у сухому прохолодному місці.

Сьогодні ми дізналися як приготувати Паштет з качиної печінки. Смачного!
nakukhni

Share
Published by
nakukhni

Recent Posts

Гливи у клярі

Рецепт "Гливи у клярі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 6…

13 години ago

Равіолі з м’ясом

Рецепт "Равіолі з м'ясом" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

14 години ago

Фунтовий кекс

Рецепт "Фунтовий кекс" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 55 хвилин Інгредієнти…

2 дні ago

Чахохбілі з курки

Рецепт "Чахохбілі з курки" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 50 хвилин…

2 дні ago

Суп-пюре морквяний з часником

Рецепт "Суп-пюре морквяний з часником" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 45…

2 дні ago

Листковий пиріг з капусти

Рецепт "Листковий пиріг з капусти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 1…

2 дні ago