Закуски

Паштет з качиної печінки

Рецепт “Паштет з качиної печінки” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

Інгредієнти

НА 4 БАНКИ ПО 250 Г
❯ 500 г качиної печінки (печінка 2–3 птахів)
❯ 200 г качиного жиру
❯ по 2 гілочки петрушки та чебрецю
❯ сіль
❯ перець

Покроковий процес приготування паштету з печінки

Крок 1

Качину печінку вимити, обсушити, акуратно зачистити, видаливши вени. Печінку посолити (2/3 ч. л.), трохи поперчити та крупно нарізати.

Крок 2

Чебрець і петро промити та обсушити, листочки та порубати. Частина зелені розкласти по банкам. У банки щільно утрамбувати шматки печінки, додавши у кожну трохи зелені. Розлити по банкам жир.

Крок 3

Підготувати ємність для стерилізації банок. Банки закупорити, помістити в ємність із холодною водою. Воду довести до кипіння та стерилізувати продукт 2 год. Готовий паштет зберігати у сухому прохолодному місці.

Сьогодні ми дізналися як приготувати Паштет з качиної печінки. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago