Рецепт “Паштет з курячої печінки по-грузинськи” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
– Куряча печінка 600 грамів
– Вершки (20%) 200 мл
– Цибуля 100 грамів
– Морквина 100 грамів
– Вершкове масло 100 грамів
– Уцхо сунелі 1/2 чайної ложки
– Молоте насіння коріандру 1/2 чайної ложки
– Імеретинський шафран 1/2 чайної ложки
– Копчена солодка паприка 1/2 чайної ложки
– Чорний перець 1/3 чайної ложки
– Цукор 1/2 чайної ложки
– Соняшникова олія
– Сіль
Крок 1
Довільно нарізаємо моркву та цибулю. Добре розігріваємо сковороду, наливаємо олію та висипаємо овочі. Смажимо перемішуючи.
Крок 2
Нарізаємо печінку на три частини. Наливаємо масло в сковороду, нагріваємо та відправляємо до неї печінку. Додамо 20 грамів вершкового масла і готуємо 6-7 хвилин постійно помішуючи.
Крок 3
Коли печінка приготується, додаємо 80 г вершкового масла, спеції, цукор і овочі. Готуємо на маленькому вогні, постійно помішуючи. Після 2-3 хвилин кипіння додаємо вершки. Накриваємо кришкою та готуємо 3-4 хвилини.
Крок 4
Солимо паштет на смак і подрібнюємо в блендері. Перекладаємо в баночки та зверху наливаємо трохи розтопленого вершкового масла. Закриваємо кришкою та чекаємо наступного дня, щоб паштет добре настоявся.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…