«Діаменю» рецепт “Паштет зі свинячої печінки” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,2 ХО
195 ккал
❯ 1 кг свинячої печінки
❯ 2 моркви
❯ 2 цибулини
❯ 300 г вершкового масла
❯ сіль
Крок 1
Печінку варю разом із морквою годину, солю. Гарячу печінку, моркву та цибулю пропускаю через м’ясорубку, додаю 100 г розм’якшеної олії, перемішую.
Крок 2
Викладаю масу в поліетиленовий пакет, розрівнюю столовою ложкою, зверху – розм’якшене масло, що залишилося.
Крок 3
Повертаю рулетом, зв’язую краї. Кладу в холодильник до повного застигання.
Рецепт "Гливи у клярі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 6…
Рецепт "Равіолі з м'ясом" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Фунтовий кекс" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 55 хвилин Інгредієнти…
Рецепт "Чахохбілі з курки" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 50 хвилин…
Рецепт "Суп-пюре морквяний з часником" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 45…
Рецепт "Листковий пиріг з капусти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 1…