Калорійність

Паштет зі свинячої печінки

«Діаменю» рецепт “Паштет зі свинячої печінки” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

100 г
0,2 ХО
195 ккал

Інгредієнти

❯ 1 кг свинячої печінки
❯ 2 моркви
❯ 2 цибулини
❯ 300 г вершкового масла
❯ сіль

Покрокове приготування паштету зі свинячої печінки

Крок 1

Печінку варю разом із морквою годину, солю. Гарячу печінку, моркву та цибулю пропускаю через м’ясорубку, додаю 100 г розм’якшеної олії, перемішую.

Крок 2

Викладаю масу в поліетиленовий пакет, розрівнюю столовою ложкою, зверху – розм’якшене масло, що залишилося.

Крок 3

Повертаю рулетом, зв’язую краї. Кладу в холодильник до повного застигання.

Сьогодні ми дізналися як приготувати Паштет зі свинячої печінки. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago