Перейти до вмісту
Головна » Паштет зі свинячої печінки

Паштет зі свинячої печінки

    Пастила із шипшини

    «Діаменю» рецепт “Паштет зі свинячої печінки” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,2 ХО
    195 ккал

    Інгредієнти

    ❯ 1 кг свинячої печінки
    ❯ 2 моркви
    ❯ 2 цибулини
    ❯ 300 г вершкового масла
    ❯ сіль

    Покрокове приготування паштету зі свинячої печінки

    Крок 1

    Печінку варю разом із морквою годину, солю. Гарячу печінку, моркву та цибулю пропускаю через м’ясорубку, додаю 100 г розм’якшеної олії, перемішую.

    Крок 2

    Викладаю масу в поліетиленовий пакет, розрівнюю столовою ложкою, зверху – розм’якшене масло, що залишилося.

    Крок 3

    Повертаю рулетом, зв’язую краї. Кладу в холодильник до повного застигання.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Паштет зі свинячої печінки. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *