Рецепт “Паста з грибами та сиром” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 40 хвилин
На 2 порції:
❯ 2 зубчики часнику
❯ 150 г печериць
❯ 2 ст. л. оливкової олії
❯ 100 г шпинату
❯ щіпка мускатного горіха
❯ 150 г пасти
❯ 70 г твердого сиру
❯ 100 г сиру маскарпоне
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
Крок 1
Часник очистити, вимити та порубати. Гриби протерти вологою серветкою, очистити та нарізати невеликими скибочками чи пластинами.
Крок 2
У сотейнику нагріти оливкову олію, покласти часник і злегка підрум’янити. Додати підготовлені гриби та готувати, помішуючи, на сильному вогні 5 хв.
Крок 3
Шпинат вимити та добре обсушити. Додати до сотейника до грибів із часником, посипати мускатним горіхом, посолити до смаку і всі разом злегка прогріти.
Крок 4
У великій каструлі закип’ятити воду та посолити. Опустити до неї пасту, знову довести до кипіння і варити 10 хв. Відкинути на друшляк, 100 мл рідини зібрати.
Крок 5
Сир натерти на великій тертці, з’єднати з маскарпоне та ретельно перемішати. Потім поступово додати рідина від варіння пасти. Посолити та поперчити.
Крок 6
Соус, що вийшов, додати в сотейник до грибів зі шпинатом разом з пастою. Тушити 2 хв і одразу подати на стіл. Можна прикрасити листочками свіжого шпинату.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…