Рецепт “Паста з кропивою та беконом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 20 хвилин
У 1 порції: 710 ккал, 18 г білків,
43 г жирів, 65 г вуглеводів
На 4 порції:
❯ 400 г верхніх молодих листочків кропиви
❯ цедра 1 апельсину
❯ 320 г коротких трубчастих макаронних виробів (наприклад, пір’я або ригатоні)
❯ 3 ст. л. рослинної олії
❯ 100 г сирокопченого бекону
❯ 2 зубчики часнику
❯ щіпка меленого перцю чилі
❯ сіль
❯ 4 яєчні жовтки
Крок 1
Використовуючи гумові рукавички, перебрати та промити кропиву. Листочки з гілочок обірвати, бланшувати в киплячій воді 2 хв, відкинути на друшляк і добре віджити. Цедру апельсина зрізати у вигляді тонкої стружки та ошпарити окропом.
Крок 2
Макаронні вироби відварити в киплячій підсоленій воді, як описано на пакуванні.
Крок 3
Часник очистити та нарізати пластинами. Бекон нарізати тонкими смужками та обсмажувати на олії 3 хв. Додати
часник та кропиву, приправити чилі, посолити та готувати на слабкому вогні 1 хв. Зняти з вогню.
Крок 4
Гарячу пасту відкинути на друшляк і відразу ж перемішати з сирими жовтками, кропивою, беконом та часником. Розкласти по тарілках та прикрасити цедра апельсина.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…