Калорійність

Печериці мариновані

«Діаменю» рецепт “Печериці мариновані” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

100 г
0,1 ХО
28 ккал

Інгредієнти

– 400 г печериць
– 2 цибулини
– 2-3 ст. оцту
– запашні трави
– сіль
– свіжомелений чорний перець – на смак
– запашний перець горошком – на смак

Покрокове приготування маринованих печериць

Крок 1

Цибулю нарізаю півкільцями, печериці розрізаю навпіл. Цибулю обсмажую на олії до напівготовності, додаю гриби, обсмажую, солю, всипаю прянощі.

Крок 2

За 3 хвилини до готовності вливаю оцет, перемішую. Печериці розкладаю в баночки, даю охолонути та ставлю в холодильник.

Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

Сьогодні ми дізналися як приготувати Печериці мариновані. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago