«Діаменю» рецепт “Печериці мариновані” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,1 ХО
28 ккал
– 400 г печериць
– 2 цибулини
– 2-3 ст. оцту
– запашні трави
– сіль
– свіжомелений чорний перець – на смак
– запашний перець горошком – на смак
Крок 1
Цибулю нарізаю півкільцями, печериці розрізаю навпіл. Цибулю обсмажую на олії до напівготовності, додаю гриби, обсмажую, солю, всипаю прянощі.
Крок 2
За 3 хвилини до готовності вливаю оцет, перемішую. Печериці розкладаю в баночки, даю охолонути та ставлю в холодильник.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…