Перейти до вмісту
Головна » Печериці мариновані

Печериці мариновані

    Печериці мариновані

    «Діаменю» рецепт “Печериці мариновані” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,1 ХО
    28 ккал

    Інгредієнти

    – 400 г печериць
    – 2 цибулини
    – 2-3 ст. оцту
    – запашні трави
    – сіль
    – свіжомелений чорний перець – на смак
    – запашний перець горошком – на смак

    Покрокове приготування маринованих печериць

    Крок 1

    Цибулю нарізаю півкільцями, печериці розрізаю навпіл. Цибулю обсмажую на олії до напівготовності, додаю гриби, обсмажую, солю, всипаю прянощі.

    Крок 2

    За 3 хвилини до готовності вливаю оцет, перемішую. Печериці розкладаю в баночки, даю охолонути та ставлю в холодильник.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Печериці мариновані. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *