Рецепт “Печиво з амарантового борошна” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 45 хвилин
У 1 порції: 230 ккал, 4 г білків,
10 г жирів, 32 г вуглеводів
На 20 шт.
❯ 200 г вівсяних пластівців
❯ 200 г амарантового борошна
❯ 100 г мелених зародків пшениці
❯ 100 г цукру
❯ 1 пакетик (15 г) розпушувача
❯ 200 г розм’якшеного вершкового масла
❯ 300 г печеної або вареної м’якоті гарбуза (пюре)
❯ 60 г родзинок
❯ 2 яйця
❯ 200 г смородинового джему
Крок 1
Вівсяні пластівці перемолоти в блендері та змішати з амарантовим борошном, зародками пшениці, цукром та розпушувачем. Додати розм’якшене масло, гарбузове пюре, родзинки, яйця та замісити однорідне тісто. (Якщо тісто вийшло занадто крутим, додати трохи молока.)
Крок 2
З тіста скачати кульки діаметром 3 см і викласти їх висланий папером для випікання лист. У центрі кожного кульки зробити невелике заглиблення. Заповнити заглиблення в тісті джемом і випікати в духовці 15 хв. при 180°.
Амарант – найдавніша зернова культура, вирощується людиною, “хліб інків”. Зміцнює імунітет та дає омолоджуючий ефект завдяки високому вмісту сквалену – потужного антиоксиданту.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…