Рецепт “Перлова каша з горошком” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 45 хвилин
У 1 порції: 650 ккал, 22 г білків,
37 г жирів, 57 г вуглеводів
На 4 порції:
❯ 1 стебло цибулі-порею
❯ 300 г копченого свинячого ошийка
❯ 2 ст. л. рубаного чебрецю
❯ 1 ст. л. рослинної олії
❯ 250 г відвареної перлової крупи
❯ 500 мл курячого бульйону
❯ 100 г замороженого зеленого горошку
Крок 1
Духовку нагріти до 220 °. Цибулю-порей обполоснути, порубати. М’ясо нарізати тонкими скибочками. У сотейнику нагріти олію. Обсмажувати м’ясо, цибулю та чебрець бл. 5 хв.
Крок 2
Крупу підмішати у сотейник. Масу довести до кипіння, під кришкою запікати в духовці прибл. 15 хв. Розморожений горошок з’єднати з масою в сотейнику та продовжувати запікати ще 15 хв. На смак посолити та поперчити. Теплу страву розкласти по порційним тарілкам. На гарнір добре подати відварену картоплю або картопляне пюре.
Перед варінням перлову крупу слід добре промити, залити холодною водою на 2-3 години та дати їй набрякнути. Крупу відкинути на друшляк, викласти у каструлю, залити холодною водою і варити щонайменше 50 хв на слабкому вогні.
Рецепт "Гливи у клярі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 6…
Рецепт "Равіолі з м'ясом" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Фунтовий кекс" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 55 хвилин Інгредієнти…
Рецепт "Чахохбілі з курки" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 50 хвилин…
Рецепт "Суп-пюре морквяний з часником" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 45…
Рецепт "Листковий пиріг з капусти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 1…