Калорійність

Пікантний соус з чебрецем та часником

Рецепт “Пікантний соус з чебрецем та часником” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

Приготування: 20 хвилин
У 1 порції: 520 ккал, 6 г білків,
38 г жирів, 43 г вуглеводів

Інгредієнти

На 4 порції:
❯ 2 ст. л. листя чебрецю
❯ 150 мл оливкової олії
❯ 4 ст. л. червоного винного оцту
❯ 2 ст. л. соку лимона
❯ щіпка меленого каєнського перцю
❯ 1/2 ч. л. солі
❯ 1 подрібнений зубчик часнику
❯ щіпка меленого чорного перцю

Покроковий процес приготування пікантного соусу

Крок 1

Олію збивати віночком, поступово додаючи оцет та сік лимона, до отримання емульсії. Чебрець дрібно посікти.

Крок 2

Додати в соус чорний та каєнський перець, чебрець і часник, посолити до смаку. Дати настоятися соусу в холодильнику. Добре додати до рисового салату.

Сьогодні ми дізналися як приготувати Пікантний соус з чебрецем та часником. Смачного!
nakukhni

Share
Published by
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

2 місяці ago