Перейти до вмісту
Головна » Пікантний соус з чебрецем та часником

Пікантний соус з чебрецем та часником

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Пікантний соус з чебрецем та часником” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 20 хвилин
    У 1 порції: 520 ккал, 6 г білків,
    38 г жирів, 43 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 2 ст. л. листя чебрецю
    ❯ 150 мл оливкової олії
    ❯ 4 ст. л. червоного винного оцту
    ❯ 2 ст. л. соку лимона
    ❯ щіпка меленого каєнського перцю
    ❯ 1/2 ч. л. солі
    ❯ 1 подрібнений зубчик часнику
    ❯ щіпка меленого чорного перцю

    Покроковий процес приготування пікантного соусу

    Крок 1

    Олію збивати віночком, поступово додаючи оцет та сік лимона, до отримання емульсії. Чебрець дрібно посікти.

    Крок 2

    Додати в соус чорний та каєнський перець, чебрець і часник, посолити до смаку. Дати настоятися соусу в холодильнику. Добре додати до рисового салату.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Пікантний соус з чебрецем та часником. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *