Перейти до вмісту
Головна » Темакі-суші з копченим лососем

Темакі-суші з копченим лососем

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Темакі-суші з копченим лососем” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 20 хвилин
    У 1 порції: 160 ккал, 7 г білків,
    9 г жирів, 14 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 8 порцій:
    ❯ 4 аркуші пресованих водоростей норі
    ❯ 2 склянки круглозерного рису
    ❯ васабі (японський хрін) на смак
    ❯ 100 г копченого лосося
    ❯ 100 г огірка
    ❯ 1 гілочка кінзи
    ❯ 1/4 авокадо
    ❯ 8 шматочків японської редьки дайкон
    ❯ соєвий соус для подачі

    Покроковий процес приготування темакі-суші

    Крок 1

    Приготувати рис для суші, як описано в п. 1 рецепту суші-салату. Кожен лист норі розрізати навпіл.

    Крок 2

    Покласти половину листа норі у ліву руку матової сторони вгору. У праву руку взяти трохи відвареного рису і покласти його посередині аркуша.

    Крок 3

    Рис намазати шаром васабі та покласти начинку: листочки кінзи, шматочки копченої риби, огірка, авокадо, редьки дайкон. Загорнути рис з начинкою у водорості так, щоб вийшли конусоподібні суші. З продуктів, що залишилися, таким же чином приготувати ще сім конвертиків

    Крок 4

    Для подачі розвести у соєвому соусі трохи васаби. Вмочити в пікантний соус темаки-суші.

    Гостра зелена приправа васабі, соєвий соус і маринований імбир у різних видах надають стравам японської кухні пікантний смак та належну гостроту.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Темакі-суші з копченим лососем. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *