Перейти до вмісту
Головна » Суші зі слабосоленою сьомгою

Суші зі слабосоленою сьомгою

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Суші зі слабосоленою сьомгою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 3 години 35 хвилин
    У 1 порції: 330 ккал, 19г білків,
    11 г жирів, 37 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 150 г круглозерного рису
    ❯ 1/2 ст. л. рисового оцту
    ❯ 3 ст. л. цукру
    ❯ 1 ч. л. солі
    ❯ 300 г філе слабосоленої сьомги без шкіри
    ❯ паста васабі (японський хрін)
    ❯ соєвий соус

    Покроковий процес приготування суші з сьомгою

    Крок 1

    Рис промивати холодною водою, доки вона не стане прозорою. У каструлі залити рис свіжою водою так, щоб вона злегка покривала його. Накрити каструлю кришкою та довести воду до кипіння на сильному вогні. Зменшити вогонь до мінімуму і варити рис під кришкою 20 хв. Зняти каструлю з вогню, укутати рушником та залишити на 10 хв. Готовий рис перекласти в миску і розпушити дерев’яною лопаткою.

    Крок 2

    Для заправки рису сіль і цукор всипати оцет і нагрівати, помішуючи, до повного їх розчинення. Теплий рис збризкати заправкою та акуратно перемішати дерев’яною лопаткою чи паличками для суші.

    Крок 3

    Підготувати пластиковий контейнер (бл. 9 х 22 х 10). Філе сьомги розрізати на скибочки товщиною 0,4 см і викласти їх на дно контейнера злегка внахлест. Поверх сьомги викласти рівним шаром відварений рис. Накрити контейнер кришкою та прибрати в холодильник на 3 год. Перекинути суші на блюдо. Розвести васабі соєвим соусом і подати
    до суші у піалі.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Суші зі слабосоленою сьомгою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *