Перейти до вмісту
Головна » Рисовий пудинг з динею

Рисовий пудинг з динею

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Рисовий пудинг з динею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 2 години 35 хвилин
    У 1 порції: 500 ккал, 12 г білків,
    17 г жирів, 78 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 6 порцій:
    ❯ 250 г круглозерного рису
    ❯ 600 мл пастеризованого молока
    ❯ 1 банка вареного згущеного молока
    ❯ 60 г вершкового масла
    ❯ сіль
    ❯ 300 г м’якоті дині
    ❯ 200 г пісочного печива
    ❯ карамельний соус (за бажанням)

    Покроковий процес приготування рисового пудинга

    Крок 1

    Рис промити та висипати в каструлю з товстим дном. Залити молоком, додати вершкове масло, згущене молоко та щіпку солі. Варити на слабкому вогні, постійно помішуючи, поки рис не стане м’яким.

    Крок 2

    М’якуш дині нарізати дрібними кубиками. Трохи кубиків відкласти для прикраси, решту підмішати до рисової маси.

    Крок 3

    Печиво покласти в щільний поліетиленовий пакет і скрушити качалкою. Розподілити по змащенім жиром порційним формам для випікання ємностям прибл. 100 мл і притиснути пальцями до дна та стінок

    Крок 4

    На товстий шар печива викласти підготовлену масу рису. Помістити форми з пудингом в холодильник на 2-3 год.

    Крок 5

    Перед подачею рисові пудинги акуратно вийняти з форм, перекинувши їх на десертні тарілки. Прикрасити пудинги кубиками дині та за бажанням полити готовим карамельним соусом.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Рисовий пудинг з динею. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *