Перейти до вмісту
Головна » Смузі з динею та медом

Смузі з динею та медом

    Лазання з білими грибами

    Рецепт “Смузі з динею та медом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 20 хвилин

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 4 банани
    ❯ 500 г м’якоті дині
    ❯ 2 ст. л. соку лимона
    ❯ 330 г натурального йогурту
    ❯ сік лимона
    ❯ 1–2 ст. л. рідкого меду + на смак
    ❯ колотий лід або льодова крихта
    Для подачі:
    ❯ листочки м’яти
    ❯ дерев’яні шпажки

    Покроковий процес приготування смузі з динею
    Лазання з білими грибами1

    Крок 1

    Диню вимити, обсушити, розрізати навпіл і за допомогою столової ложки вибрати волокнистий м’якуш із насінням. З їстівною м’якоттю за допомогою калібрувальної ложки вибрати трохи м’якоті у вигляді кульок і відкласти для подачі (або нарізати м’якуш кубиками). Їстівний м’якуш, що залишилася, нарізати та викласти в миску блендера.

    Лазання з білими грибами2

    Крок 2

    Банани вимити, обсушити та очистити. Для подачі нарізати тонкими скибочками бл. половини 1 банана. Гуртки збризкати соком лимона і, чергуючи з динею, нанизати на шпажки. Банани, що залишилися, нарізати скибочками, також збризкати соком лимона і в чаші блендера з’єднати з динею.

    Лазання з білими грибами3

    Крок 3

    Влити у чашу блендера бл. 1 ст. л. меду та подрібнити продукти у пюре. Вливаючи йогурт, подрібнити фруктово-овочеву масу в гладке однорідне пюре. Додати мед і сік лимона на смак і добре збити. Покласти колотий лід (льодову крихту) та збити повторно. Смузі розлити по келихах, прикрасити м’ятою та підготовленими шпажками.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Смузі з динею та медом. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *