Рецепт “Піта із салатом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 40 хвилин
На 4 порції:
– 3 яйця
– 1 маленьке куряче філе
– 4 шт. редис
– 70 г свіжого шпинату
– 2 гілочки петрушки
– 3 ст. л. рослинної олії
– 4 піти
– сіль
– мелений чорний перець
Крок 1
Для начинки яйця та куряче філе відварити окремо до готовності. Дати охолонути. Яйця очистити та дрібно нарізати. Куряче філе нарізати скибочками.
Крок 2
Редиску нарізати дрібними кубиками. Шпинат порвати, петрушку порубати. Яйця, куряче філе, редька та зелень перемішати з олією. Посолити та поперчити до смаку
Крок 3
Пити прогріти в духовці, потім обережно розрізати навпіл і наповнити салатом, що вийшов. Відразу подати на стіл. Можна прикрасити кружальцями редиски.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…