Перейти до вмісту
Головна » Піта із салатом

Піта із салатом

    Лазання з білими грибами

    Рецепт “Піта із салатом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 40 хвилин

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    – 3 яйця
    – 1 маленьке куряче філе
    – 4 шт. редис
    – 70 г свіжого шпинату
    – 2 гілочки петрушки
    – 3 ст. л. рослинної олії
    – 4 піти
    – сіль
    – мелений чорний перець

    Покроковий процес приготування піти із салатом
    Лазання з білими грибами1

    Крок 1

    Для начинки яйця та куряче філе відварити окремо до готовності. Дати охолонути. Яйця очистити та дрібно нарізати. Куряче філе нарізати скибочками.

    Лазання з білими грибами2

    Крок 2

    Редиску нарізати дрібними кубиками. Шпинат порвати, петрушку порубати. Яйця, куряче філе, редька та зелень перемішати з олією. Посолити та поперчити до смаку

    Лазання з білими грибами3

    Крок 3

    Пити прогріти в духовці, потім обережно розрізати навпіл і наповнити салатом, що вийшов. Відразу подати на стіл. Можна прикрасити кружальцями редиски.

    Сьогодні ми дізналися як готується Піта із салатом. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *