Перейти до вмісту
Головна » Піта з фруктовою начинкою

Піта з фруктовою начинкою

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Піта з фруктовою начинкою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 20 хвилин
    У 1 порції: 530 ккал, 6 г білків,
    26 г жирів, 70 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 2 яблука
    ❯ 1,5 ст. л. соку лимона
    ❯ 2 банани
    ❯ 4 піти
    ❯ 1 ч. л меленої кориці
    ❯ 120 г розтопленого вершкового масла
    ❯ цукрова пудра для посипання

    Покроковий процес приготування піти з фруктовою начинкою

    Крок 1

    М’якуш яблук нарізати тонкими скибочками. Збризкати 1 стіл. ложкою соку лимона, розведеним 1 стіл. ложкою холодної води. Очищені банани нарізати кружальцями та розім’яти виделкою, додавши сік, що залишився, лимона і корицю.

    Крок 2

    Нагріти духовку до 180 °. Кожне питво розрізати навпіл. Наповнити половинки банановою масою та яблуками, змастити 3 стіл. ложками розтопленої олії та запікати 7–8 хв. Гарячі кишеньки полити маслом, що залишилося.
    і рясно посипати цукровою пудрою.

    Сьогодні ми дізналися як готується Піта з фруктовою начинкою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *