Рецепт “Піта з фруктовою начинкою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 20 хвилин
У 1 порції: 530 ккал, 6 г білків,
26 г жирів, 70 г вуглеводів
На 4 порції:
❯ 2 яблука
❯ 1,5 ст. л. соку лимона
❯ 2 банани
❯ 4 піти
❯ 1 ч. л меленої кориці
❯ 120 г розтопленого вершкового масла
❯ цукрова пудра для посипання
Крок 1
М’якуш яблук нарізати тонкими скибочками. Збризкати 1 стіл. ложкою соку лимона, розведеним 1 стіл. ложкою холодної води. Очищені банани нарізати кружальцями та розім’яти виделкою, додавши сік, що залишився, лимона і корицю.
Крок 2
Нагріти духовку до 180 °. Кожне питво розрізати навпіл. Наповнити половинки банановою масою та яблуками, змастити 3 стіл. ложками розтопленої олії та запікати 7–8 хв. Гарячі кишеньки полити маслом, що залишилося.
і рясно посипати цукровою пудрою.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…