Калорійність

Піта з фруктовою начинкою

Рецепт “Піта з фруктовою начинкою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

Приготування: 20 хвилин
У 1 порції: 530 ккал, 6 г білків,
26 г жирів, 70 г вуглеводів

Інгредієнти

На 4 порції:
❯ 2 яблука
❯ 1,5 ст. л. соку лимона
❯ 2 банани
❯ 4 піти
❯ 1 ч. л меленої кориці
❯ 120 г розтопленого вершкового масла
❯ цукрова пудра для посипання

Покроковий процес приготування піти з фруктовою начинкою

Крок 1

М’якуш яблук нарізати тонкими скибочками. Збризкати 1 стіл. ложкою соку лимона, розведеним 1 стіл. ложкою холодної води. Очищені банани нарізати кружальцями та розім’яти виделкою, додавши сік, що залишився, лимона і корицю.

Крок 2

Нагріти духовку до 180 °. Кожне питво розрізати навпіл. Наповнити половинки банановою масою та яблуками, змастити 3 стіл. ложками розтопленої олії та запікати 7–8 хв. Гарячі кишеньки полити маслом, що залишилося.
і рясно посипати цукровою пудрою.

Сьогодні ми дізналися як готується Піта з фруктовою начинкою. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

2 дні ago

Міні кіш зі шпинатом

Рецепт "Міні кіш зі шпинатом" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

2 дні ago

Кіш лорен з копченою грудинкою

Рецепт "Кіш лорен з копченою грудинкою" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

2 дні ago

Італійський салат з овочами та сиром

Рецепт "Італійський салат з овочами та сиром" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

4 дні ago

Овочевий салат із копченим лососем

Рецепт "Овочевий салат із копченим лососем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

4 дні ago

Овочевий салат з сардинами в олії

Рецепт "Овочевий салат з сардинами в олії" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

4 дні ago