Рецепт “Плов із фрикадельками” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 година
У 1 порції: 500 ккал, 26 г білків,
21 г жирів, 52 г вуглеводів
На 4 порції:
❯ 400 г брюссельської капусти
❯ 1 цибулина
❯ 3 ст. л. оливкової олії
❯ 200 г рису басматі
❯ 1 морква
❯ щіпка меленого перцю чилі
❯ 700 мл яловичого бульйону
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
❯ 300 г нежирного рубаного м’яса
❯ 1 ст. л. борошна
❯ 1 зубчик часнику
❯ 1 яйце
Крок 1
Капусту вимити, великі качанчики розрізати навпіл. Цибулю очистити та порубати. Моркву вимити, очистити та нарізати кубиками. Часник очистити та порубати.
Крок 2
Цибулю обсмажити у сотейнику на олії до напівпрозорості. Додати рис, морква, перець чилі та злегка обсмажити. Влити бульйон, посолити, поперчити, довести до кипіння і варити на слабкому вогні прибл. 20 хв
Крок 3
У мисці рубане м’ясо перемішати з борошном і яйцем, додати часник, посолити та поперчити. Сформувати з маси невеликі фрикадельки. Викласти їх на висланий папером для випікання лист, змастити олією та запікати у духовці при 170 °.
Крок 4
Капусту викласти у сотейник до рису і тушити прибл. 10 хв. Готові фрикадельки підмішати до рису і капусті, посолити і поперчити до смаку.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…