Рецепт “Плюшки з корицею в цукровій глазурі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 години 40 хвилин
У 1 порції: 510 ккал, 8 г білків,
18 г жирів, 18 г вуглеводів
На 10 шт.:
❯ 500 г борошна
❯ 225 г вершкового масла
❯ 200 мл теплого молока
❯ 300 г цукру
❯ 40 г свіжих дріжджів
❯ 1 яйце
❯ 1 ст. л. меленої кориці
Для глазурі:
❯ 100 г цукрової пудри
❯ 50 мл молока
Крок 1
Борошно просіяти у велику миску. 100 г вершкового масла розтопити, влити молоко, всипати 100 г цукру і перемішати. Дріжджі покришити в маленьку миску, влити половину молочної суміші та залишити у теплому місці. Як тільки на поверхні з’являться бульбашки, додати опару до борошна. Влити молочну суміш, що залишилася, вбити яйце і замісити тісто. Дати тесту підійти у теплому місці 1 год, накривши серветкою.
Крок 2
Тісто обім’яти, розділити на дві частини та розкотити кожну в пласт зі сторонами 20х30 см. 100 г вершкового масла розтерти в крихту з корицею і цукром, що залишився, посипати пласти дріжджового тіста. Довгі краї пластів загорнути рулетом до центру. Розрізати вироби на шматки товщиною 4 см, укласти в змащену рештою маслом форму і залишити в теплому місці на 15 хв. Випікати плюшки у духовці 20 хв за 200°. Інгредієнти для глазурі збити
вилкою в піну. Покрити глазур’ю плюшки.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…