Рецепт “Пончики з яблуком” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 45 хвилин
На 4 порції:
❯ 6 середніх твердих кисло-солодких яблук
❯ 150 г борошна
❯ 2 ст. л. цукру
❯ 1 ч. л. розпушувача для тіста
❯ 1/2 ч. л. солі
❯ 200 мл молока
❯ 1 яйце
❯ мелена кориця
❯ сік лимона
❯ рослинна олія для фритюру
❯ цукрова пудра для подачі
Крок 1
Яблука вимити та обсушити. Не розрізаючи яблука, за допомогою гострого тонкого ножа або спеціального пристрою видалити серцевини. Підготовлені яблука нарізати товстими (ок. 1,5 см) кружальцями та збризкати соком лимона. Для тесту в глибокій мисці борошно з’єднати з сіллю, розпушувачем, цукром та корицею, вбити яйце і, вливаючи тонким струмком молоко добре перемішати.
Крок 2
Тесту дати настоятися при кімнатній температурі прибл. 15 хв. Тісто повторно добре перемішати. Нагріти в сотейнику достатню кількість олії. Гуртки яблук вмочувати за допомогою вилки або зручного столового ножа
у тісто. Порційно викладати яблука в тісті в киплячу олію.
Крок 3
Яблука в тісті обсмажувати, часто перевертаючи шумівкою, до рівного золотистого кольору з усіх боків. Смажені пончики викладати на паперовий рушник, щоб увібрався зайвий жир. Готові пончики гарячими густо посипати цукровою пудрою (або цукровою пудрою з корицею (2:1)). глазур’ю, доповнити легким кремом або морозивом.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…