Рецепт “Поп’єти з телятини” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

8 порцій, 45 хвилин

Інгредієнти

– 8 тонких скибочок телятини
– 400 г сиру
– 10 скибочок копченого бекону
– 200 мл сухого білого вина
– 4 молоді цибулини
– 4 листочки шавлії
– 2 зубки часнику
– 2 ст. л. рослинної олії
– Перець
– Сіль

Покроковий процес приготування поп’єти з телятини

Крок 1

Шавлій промити та обсушити. Цибулини очистити та дрібно нарізати. Часник очистити та потовкти у ступці.

Крок 2

Нарізати дрібними брусочками 2 скибочки бекону. У сотейнику на 1 ст. л. рослинної олії обсмажувати нарізаний бекон, доки з нього не витопиться жир. Закласти до бекону цибулю, додати шавлію і, помішуючи, обсмажувати 5 хв. Масу зняти з вогню та остудити.

Крок 3

У глибокій мисці добре розім’яти сир виделкою. Додати до сиру обсмажену цибулю з салом і жиром, що утворився, і дуже добре перемішати. Масу посолити та поперчити, додати товчений часник і добре перемішати.

Крок 4

Скибочки телятини викласти на робочу поверхню і добре відбити. У центр кожної підготовленої скибочки м’яса покласти трохи сирної начинки і, повертаючи краї, сформувати трикутні конвертики – поп’єти.

Крок 5

Кожний виріб щільно обгорнути скибочкою бекону та зафіксувати однією або декількома дерев’яними шпажками.

Крок 6

У глибокому сотейнику нагріти рослинну олію, що залишилося і, часто перевертаючи, обсмажувати поп’єти на сильному вогні до золотистого кольору з усіх боків.

Крок 7

Влити в сотейник вино і довести до кипіння. Накрити сотейник кришкою та готувати поп’єти ще 10 хв. Подати гарячими зі свіжою зеленню.

Сьогодні ми дізналися як приготувати Поп’єти з телятини. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago