Перейти до вмісту
Головна » Поп’єти з телятини

Поп’єти з телятини

    Поп'єти з телятини

    Рецепт “Поп’єти з телятини” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    8 порцій, 45 хвилин

    Інгредієнти

    – 8 тонких скибочок телятини
    – 400 г сиру
    – 10 скибочок копченого бекону
    – 200 мл сухого білого вина
    – 4 молоді цибулини
    – 4 листочки шавлії
    – 2 зубки часнику
    – 2 ст. л. рослинної олії
    – Перець
    – Сіль

    Покроковий процес приготування поп’єти з телятини

    Крок 1

    Шавлій промити та обсушити. Цибулини очистити та дрібно нарізати. Часник очистити та потовкти у ступці.

    Крок 2

    Нарізати дрібними брусочками 2 скибочки бекону. У сотейнику на 1 ст. л. рослинної олії обсмажувати нарізаний бекон, доки з нього не витопиться жир. Закласти до бекону цибулю, додати шавлію і, помішуючи, обсмажувати 5 хв. Масу зняти з вогню та остудити.

    Крок 3

    У глибокій мисці добре розім’яти сир виделкою. Додати до сиру обсмажену цибулю з салом і жиром, що утворився, і дуже добре перемішати. Масу посолити та поперчити, додати товчений часник і добре перемішати.

    Крок 4

    Скибочки телятини викласти на робочу поверхню і добре відбити. У центр кожної підготовленої скибочки м’яса покласти трохи сирної начинки і, повертаючи краї, сформувати трикутні конвертики – поп’єти.

    Крок 5

    Кожний виріб щільно обгорнути скибочкою бекону та зафіксувати однією або декількома дерев’яними шпажками.

    Крок 6

    У глибокому сотейнику нагріти рослинну олію, що залишилося і, часто перевертаючи, обсмажувати поп’єти на сильному вогні до золотистого кольору з усіх боків.

    Крок 7

    Влити в сотейник вино і довести до кипіння. Накрити сотейник кришкою та готувати поп’єти ще 10 хв. Подати гарячими зі свіжою зеленню.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Поп’єти з телятини. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *