Рецепт “Пошированне філе індички” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 50 хвилин
У 1 порції: 410 ккал, 49 г білків,
21 г жирів, 5 г вуглеводів
На 4 порції:
❯ 600 г філе індички
❯ сіль
❯ 80 г консервованого тунця у власному соку
❯ 3 ст. л. оливкової олії
❯ 6 філе анчоусів у маслі
❯ 1,5 ст. л. майонезу
❯ 1 ст. л. червоного винного оцту
❯ мелений чорний перець
❯ 1/2 лимона
❯ 1–2 маленькі стручки перцю чилі
❯ 1 пучок руколи
❯ 2 ст. л. консервованих каперсів
Крок 1
Філе поширувати в ледь киплячій підсоленій воді до готовності. Після остигання нарізати філе невеликими скибочками та викласти на сервірувальний посуд.
Крок 2
Для соусу тунця розім’яти вилкою з 3 стіл. ложками олії, 2 філе анчоусів, майонезом і оцтом. Соус посолити та поперчити до смаку, заправити соком лимона.
Крок 3
Перець чилі вимити та вилучивши насіння, дуже дрібно нарізати. Рукколу обполоснути. Філе намазати соусом, посипати перцем чилі, руколою, каперсами та анчоусами, що залишилися.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…