Рецепт “Пряна рибна паста” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

Приготування: 20 хвилин
У 1 порції: 140 ккал, 7 г білків,
10 г жирів, 3 г вуглеводів

Інгредієнти

На 10 порцій:
❯ 1 банка сардин у маслі
❯ 1 невелика цибулина
❯ сік 1/2 лимона
❯ 250 г м’якого сиру
❯ 4 ст. л. рубаної зеленої цибулі
❯ 1 ст. л. рубаного чебрецю
❯ скибочки лимона для прикраси

Покроковий процес приготування рибної пасти

Крок 1

Рибу (без олії) викласти в миску, збризкати соком лимона і розім’яти виделкою. Цибулю очистити та дрібно нарізати.

Крок 2

Рибу змішати з сиром, рубаною цибулею, 2 стіл. ложками зеленої цибулі та чебрецем. Ретельно перемішати та помістити в холодильник на 10–15 хв. Рибну пасту намазати на скибочки свіжого хліба чи багета. Подати, посипавши зеленою цибулею і прикрасивши скибочками лимона.

Сьогодні ми дізналися як готується Пряна рибна паста. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago