Перейти до вмісту
Головна » Пряна рибна паста

Пряна рибна паста

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Пряна рибна паста” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 20 хвилин
    У 1 порції: 140 ккал, 7 г білків,
    10 г жирів, 3 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 10 порцій:
    ❯ 1 банка сардин у маслі
    ❯ 1 невелика цибулина
    ❯ сік 1/2 лимона
    ❯ 250 г м’якого сиру
    ❯ 4 ст. л. рубаної зеленої цибулі
    ❯ 1 ст. л. рубаного чебрецю
    ❯ скибочки лимона для прикраси

    Покроковий процес приготування рибної пасти

    Крок 1

    Рибу (без олії) викласти в миску, збризкати соком лимона і розім’яти виделкою. Цибулю очистити та дрібно нарізати.

    Крок 2

    Рибу змішати з сиром, рубаною цибулею, 2 стіл. ложками зеленої цибулі та чебрецем. Ретельно перемішати та помістити в холодильник на 10–15 хв. Рибну пасту намазати на скибочки свіжого хліба чи багета. Подати, посипавши зеленою цибулею і прикрасивши скибочками лимона.

    Сьогодні ми дізналися як готується Пряна рибна паста. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *