Рецепт “Пряні фрикадельки в кунжуті” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 30 хвилин
У 1 порції: 780 ккал, 28 г білків,
70 г жирів, 11 г вуглеводів
На 4 порції:
❯ 400 г рубаної ягнятини
❯ 100 г рубаного мигдалю
❯ 100 г кунжуту
❯ 1 яйце
❯ 3 зубчики часнику
❯ дрібка шафрану
❯ 1 ч. л. меленої паприки
❯ 1 ч. л. тертої цедри лимона
❯ мелений чорний перець
❯ сіль
❯ оливкова олія
Для салату:
❯ 230 мл сметани
❯ 1 зубчик часнику
❯ сіль великого помелу
❯ мелений чорний перець
❯ рубана зелень кінзи
Крок 1
Часник очистити та дрібно порубати. У глибокій мисці рубане м’ясо змішати з мигдалем, додати часник, вбити яйце і перемішати. Приправити шафраном, паприкою, цедрою лимона, посолити та поперчити. Масу добре перемішати.
Крок 2
Вологими руками сформувати фрикадельки розміром з тенісні м’ячики. Кунжут висипати рівним шаром на плоску тарілку та обваляти в ньому фрикадельки. На сковороді нагріти олію та обсмажити фрикадельки до золотистої скоринки.
Крок 3
Для соусу часник очистити, столочити у ступці та перемішати зі сметаною. Додати сіль та мелений чорний перець на смак, підмішати рубану кінзу. Соус добре перемішати та до подачі на стіл помістити в холодильник. Подати соус в окремому посуді.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…