Рецепт “Птах з журавлиною та розмарином” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 40 хвилин
У 1 порції: 640 ккал, 76 г білків,
35 г жирів, 12 г вуглеводів
На 4 порції:
❯ 4 перепілки або курча
❯ 100 г топленої олії
❯ сіль
❯ 250 мл курячого бульйону
❯ 200 г журавлини
❯ 3 гілочки розмарину
❯ 2 ст. л. кленового сиропу
❯ свіжомелений чорний перець
Крок 1
Нагріти духовку до 180 °. Птаха підготувати до кулінарної обробки. Кожну тушку розрізати на 4 частини та ретельно обсушити кожен шматок. Шматки птиці обсмажувати на олії по 3 хв з кожною сторони до золотистої скоринки. Потім викласти у форму для запікання, посолити, влити 100 мл бульйону та запікати 20 хв.
Крок 2
Для соусу журавлину вимити. Рідина, що утворилася при запіканні птиці, вилити у сковороду. Додати ягоди, розмарин, влити бульйон, що залишився, і кленовий сироп. Посолити та поперчити. Уварювати на слабкому вогні прибл. 5 хв. Шматки птиці викласти на тарілки та полити соусом.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…