Калорійність

Пиріг-сендвіч з беконом

Рецепт “Пиріг-сендвіч з беконом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

Приготування: 1 година
У 1 порції: 407 ккал, 18 г білків,
26 г жирів, 25 г вуглеводів

Інгредієнти

На 6 порцій:
❯ 12 скибочок хліба для тостів
❯ 200 г бекону пластинами (або шматочки відвареної курячої грудки)
❯ 2–3 яйця
❯ сіль
❯ 300 мл молока або м’ясного бульйону
❯ 1 пучок петрушки
❯ 125 г напівтвердого сиру
❯ мелений чорний перець
❯ мариновані корнішони або інші овочі

Покроковий процес приготування пирігу-сендвіча з беконом

Крок 1

Зі скибочок хліба зрізати скоринки з трьох сторін. 2 скибочки нарізати смужками шириною бл. 3 см. 6 скибочок розрізати навпіл так, щоб вийшло 12 шматочків.

Крок 2

Рознімну форму вистелити папером для випікання. У мисці збити яйця із сіллю за допомогою віночка. Продовжуючи збивати, влити порціями молоко чи бульйон. Хліб трохи підсушити в гарячій духовці, викласти на блюдо і дати
охолонути. 12 шматочків хліба вмочити в яєчну суміш і обкласти ними форму по колу, чергуючи шматочки хліба з пластинами бекону. Ще 5 скибочок хліба занурити в яєчну суміш і викласти на дно форми. Смужки хліба, що залишилися, також вмочити в яєчну суміш і помістити їх у середину форми, чергуючи верстви хліба зі скибочками бекону. Яєчною, що залишилася сумішшю залити пиріг. Духовку нагріти до 160 °. Випікати пиріг бл. 10 хв.

Крок 3

Петрушку обполоснути, листочки з гілочок обірвати та порубати. Сир натерти. Температуру духовки збільшити до
175 °. Пиріг посипати петрушкою та сиром, поперчити, накрити алюмінієвою фольгою.

Крок 4

Випікати ще 15 хв. Зняти фольгу та кілька хвилин випікати виріб до рум’яної скоринки. Теплий пиріг нарізати порційними шматочками, подати разом із маринованими овочами.

Сьогодні ми дізналися як приготувати Пиріг-сендвіч з беконом. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago