Рецепт “Пиріг з цибулею та шинкою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 година 35 хвилин
У 1 порції: 390 ккал, 14 г білків,
14 г жирів, 24 г вуглеводів
На 8 порцій:
❯ 150 г цільнозернового борошна
❯ 70 г вівсяних пластівців
❯ сіль
❯ 50 г вершкового масла
❯ 6 ст. л. оливкової олії
❯ 1 жовток
Для начинки:
❯ 1 ч. л. вершкового масла
❯ 6 стебел зеленої цибулі
❯ 3 яйця
❯ 200 мл молока
❯ 200 г сметани
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
❯ 140 г обсмаженої шинки, нарізаної смужками
❯ 1 ст. л. тертого сиру
Крок 1
Вівсяні пластівці подрібнити у блендері або потовкти та змішати з борошном. Додати щіпку солі, жовток, вершкове масло та оливкову олію. Влити 5 стіл. ложок холодної води та замісити гладке еластичне тісто. Загорнути його в
харчову плівку та покласти в холодильник на 1 год
Крок 2
Зелену цибулю вимити, обсушити та крупно нарізати. Для заливання яйця збити з молоком і сметаною. Приправити сіллю та меленим чорним перцем до смаку.
Крок 3
Тісто розкотити в тонкий пласт і вислати їм форму, зробивши бортик. Наколоти тісто виделкою. Викласти шинку та зелену цибулю, полити яєчно-сметанной заливкою, посипати тертим сиром та випікати в духовці 25 хв при 170 ° до золотаво-коричневого кольору
Начинку складайте по своєму смаку. До пирога рекомендуємо подати чашку легкого курячого бульйону
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…